İdari Personelimiz Mehmet DEMİREL'e "Geçmiş Olsun" Ziyaretinde Bulunduk

03 Ağustos 2023 Perşembe

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ekrem GÜREL ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde geçirdiği talihsiz kaza sonucu ayak parmaklarından yaralanan taşınır kayıt ve satınalma sorumlumuz Mehmet DEMİREL' e Aktaş Mahallesi’ndeki evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Dekan Vekili GÜREL' e, Fakülte Sekreteri Sadettin FIRAT ile fakültemizin idari, teknik ve yardımcı hizmetler kadromuzun çalışanları da eşlik etti.

Personelimizin sağlık durumu hakkında bilgi alan ve bir süre sohbet eden fakültemiz Dekan Vekili ve beraberindeki heyet, DEMİREL ailesine çiçek takdiminde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren DEMİREL, heyete teşekkür etti.

Kıymetli çalışma arkadaşımız Mehmet DEMİREL' e acil şifalar diliyor ve tez zamanda sağlığına kavuşarak yeniden aramıza katılmasını temenni ediyoruz.