İdari Kadromuzun Çalışanlarından Bilg. İşl. Sami AYDOĞAN, Emekliye Ayrıldı

18 Temmuz 2020 Cumartesi

Fakültemizin idari kadrosunda "Bölüm İdari Sekreteri" pozisyonuyla uzun yıllardır görev yapmakta olan değerli çalışma arkadaşımız Sami AYDOĞAN, emekliye ayrıldı.

03/06/1958'de Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Gökören Köyü'nde doğan Sami AYDOĞAN ilkokulu köyünde, ortaokul ve lise öğrenimini Mudurnu'da, yükseköğrenim sürecini ise Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde tamamladı.

20/03/1986'da T.C. Ziraat Bankası'nın Mudurnu Şubesi'nde memuriyete başlayan Sami AYDOĞAN, "Yetkili Memur" unvanıyla onaltı yıl çalıştığı kurumunun özelleştirme kapsamına alınmasıyla görevinden ayrıldı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne naklen ataması yapıldı. 02/08/2002'den itibaren "Bilgisayar İşletmeni" unvanıyla genel idari hizmetler sınıfı kadromuzda çalışan AYDOĞAN, Fakültemizin Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Psikoloji Bölümlerinde "Bölüm İdari Sekreterliği" pozisyonunda görev yapmıştı.

Çalışkan, disiplinli, özverili, vefalı ve yardımsever kişiliği ile Fakültemizde hoş bir sâdâ bırakan emektarımız Sami AYDOĞAN'a, Fakültemize ve Bölümlerimize verdiği değerli katkılarından ötürü teşekkür eder, sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileriz.