Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Kapsamında Yapılan Staj Programının Başvuru Süreci Başladı

09 Haziran 2021 Çarşamba

İstihdamda liyakat ve yetkinliğin artırılması, iş / staj ilanlarının kamuoyu ile etkin, şeffaf ve güvenilir bir şekilde paylaşılması amacıyla T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından organize edilen “Kariyer Kapısı” kapsamında gerçekleştirilecek staj programına katılmak isteyen öğrenciler için başvuru süreci başlatılmıştır.

Kariyer Kapısı kapsamında staj programına katılmayı planlayan fakültemiz öğrencilerinin, aşağıda yer alan başvuru evraklarını düzenlemeleri ve staja başlamadan en geç bir gün öncesine kadar (demirel_m@ibu.edu.tr) elektronik posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

E-Posta ile İletilmesi Gereken Başvuru Evrakları:

Başvuru evraklarını iletmeyenler ile programa başladıktan sonra başvuruda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacak ve bu durumda olanların SGK girişi yapılmayacaktır.

Fakülte Birim Görevlisi: Tekn. Mehmet DEMİREL

İletişim Numarası          : +9 0374 254 10 00  İçhat: 1210-1240