Burs Duyuruları

20 Ekim 2022 Perşembe

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bursu

Türk Eğitim Vakfı (TEV) maddi desteğe ihtiyacı olan başarılı üniversite öğrencilerine burs (TEV Eğitim Bursu) vermektedir. 2022-2023 öğretim yılı için burs başvuru tarihleri 12 Eylül-02 Ekim 2022 arasındadır. Başvurular www.tev.org.tr adresinden yapılacaktır. Başvuru şartlarına ve formuna ilgili internet sitesinden erişilebilmektedir.

 

2022-2023 Yılı BAİBÜ Yemek Bursu

2022-2023 eğitim öğretim yılında maddi imkanı yeterli olmayan veya başarılı öğrencilere yemek bursu verilecektir. Fakültemizin programlarına kayıtlı öğrencilerin üniversitemizin yemek bursundan yararlanabilmesi için; Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yemek Bursu Yönergesi kapsamında Yemek Bursu Başvuru Formunu doldurarak ve formda istenilen belgeleri ekleyerek birimimize başvurmaları gerekmektedir.

* Yemek Bursu Başvuru Tarihi : 17-31 Ekim 2022

* Yemek Bursu Başvuru Yeri     : Fen Edebiyat Fakültesi İdari Birimler Binası Dekanlık Katı 104 No.lu Ofis

* Yemek Bursundan yararlanmaya hak kazanan öğrencilerimizin listesi, üniversitemizin web sitesinden duyurulacaktır.

Detaylı Bilgi: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yemek Bursu Yönergesi 

Başvuru:        Yemek Bursu Başvuru Formu

 

Yurdaer Kalaycı Eğitim ve Kültür Destek Bursu

Fakültemizde öğrenimlerini sürdürmekte olan başarılı ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere, "Yurdaer Kalaycı Eğitim ve Kültür Destek Bursu" verilecektir. Başvurular ‘yurdaer.com/burs-basvurusu’ adlı internet adresinden yapılacaktır. İlgili bilgilere yine aynı siteden ulaşılabilmektedir. Başvuru için son gün 28/10/2022' dir.