2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Programı

03 Ekim 2018 Çarşamba

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI ORYANTASYON PROGRAMI

2018-2019 akademik yılında fakültemizin bölümlerine yeni kayıtlanan öğrencilerimiz ile birlikte diğer yarıyıllarda eğitimlerini sürdürmekte olan öğrencilerimizin tamamı için, 10 Ekim 2018 Çarşamba günü 13.30-16.30 saatleri arasında Kongre Merkezi Bordo Salonda Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa YAMAN, Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Mehmet ÖZTÜRK' ün ve öğretim üyelerimizin/elemanlarımızın katılımıyla oryantasyon programı düzenlenecektir.

Oryantasyon programında Dekanımız, Fakülte Sekreterimiz, Bölüm Başkanlarımız, Öğrenci Değişim Programı Koordinatörlerimiz, idari personelimiz tarafından Üniversitemiz, Fakültemiz, Bölümlerimiz ile birlikte Öğrenci Değişim Programları ve fakültemizde yürütülen eğitim öğretim etkinlikleri hakkında öğrencilerimize bilgiler verilecektir. Fakültemizin bölümlerinde öğrenimlerine yeni başlayan ve devam etmekte olan öğrencilerimizin tamamı oryantasyon programına davetlidir.

TARİH: 10 EKİM 2018 ÇARŞAMBA

SAAT  : 13:30 – 16:30

YER    : KONGRE MERKEZİ BORDO SALON

PROGRAM İÇERİĞİ;