Kütüphaneden Aldıkları Materyali İade Etmeyen Öğrencilerin Dikkatine

16 Kasım 2018 Cuma

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı' nın ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı' nın fakültemizin öğrencilerine duyurusudur;

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, kütüphane koleksiyonunda bulunan materyalleri "Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Yönergesi" kapsamında hizmete sunmaktadır. İlgili Yönergenin 10. maddesinde ödünç verilen kitapları uyarılara rağmen iade etmeyen kullanıcılar için hukuki süreç başlatılması konusunda gerekli işlemlerin yapılmasına hükmolunmuştur.
Bu bağlamda üzerinde iade tarihi geçmiş kitap bulunan ekteki listede verileri yer alan fakültemiz öğrencilerinin 28 Kasım 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar öğrencisi oldukları bölümün idari birimlerine başvurmaları ve isimlerine düzenlenen yazılı ihtar tebligatlarını imza karşılığında teslim almaları gerekmektedir.