Tebrik Mesajı - Öğretim Üyelerimiz Prof. Okan KÜLKÖYLÜOĞLU ve Prof. Mustafa YAMAN'ın TÜBİTAK-1001 Projeleri Kabul Edildi

24 Aralık 2021 Cuma

Fakültemizin Biyoloji bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Okan KÜLKÖYLÜOĞLU'nun "Denizel Olmayan Ostrakoda (Crustacea) Kabuk Yapısı İle Su Kalitesi, Sedimen Tipi ve A/Biyotik Faktörler Arasındaki İlişkisinin Belirlenmesi" başlıklı TÜBİTAK-ÇAYDAG 1001 projesi ile Prof. Dr. Mustafa YAMAN'ın "Şimşir Güvesi, Cydalima perspectalis (Lepidoptera:Crambidae) ile Biyolojik Mücadelede Entomopatojenlerin Kullanılma Olanaklarının Araştırılması" başlıklı TÜBİTAK-TOVAG 1001 projesi, TÜBİTAK-ARDEB Başkanlığı tarafından 2021 yılı 2. dönemi için desteklenmesine karar verilen projeler arasında yer almıştır (https://tubitak.gov.tr/tr/duyuru/ardeb-2021-yili-2-donem-1001-projelerinin-bilimsel-degerlendirme-sonuclari-aciklandi).

Bu başarılarından dolayı, fakültemiz çalışanları adına her iki hocamızı da yürekten tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Prof. Dr. Ekrem GÜREL
Dekan V.