TÜBİTAK' tan, Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mustafa YAMAN' a Teşekkür

15 Ağustos 2024 Perşembe

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, TÜBİTAK tarafından yayımlanan Turkish Journal of Zoology'nin Başeditörlük görevini yürüten Fakültemizin Biyoloji Bölümü Genel Biyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa YAMAN' a iletilmek üzere Rektörlüğümüze teşekkür yazısı gönderdi.

Başkan MANDAL, ilettiği yazısında; "Üniversitenizin değerli bilim insanlarından Prof. Dr. Mustafa YAMAN' ın 2024 yılında yayımlanan Journal Citation Reports verilerine göre dergimizin etki faktörünün son yıllarda istikrarlı bir artış göstermesinde ve kendi kategorisindeki dergiler arasında öne çıkarak Q2 çeyreklik dilimine yükselmesinde gösterdiği değerli katkılardan kurum olarak memnuniyet duyduğumuzu bildirmek isterim. Prof. Dr. Mustafa YAMAN' ın liderliğindeki editörler kurulu ile gerçekleştirilen bu başarı, sadece dergimizin prestijini artırmakla kalmamış, aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası akademik camiadaki konumunu güçlendirmiştir. Bu başarıda emeği geçen akademisyenlerinize, desteklerinizden dolayı üniversitenize kurumumuz adına en içten teşekkürlerimizi sunarım." ifadelerini kullandı.

Değerli öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

BAİBÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı