Fakültemiz Dekan Yardımcılıklarına, Prof. Sedat ÇETİN ve Doç. Serdar UĞURLU Atandı

07 Eylül 2023 Perşembe

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 16. Maddesinin (a) fıkrası uyarınca; Dekanlık Makamı Kararı doğrultusunda Fakültemizin dekan yardımcılığı pozisyonlarına atama yapıldı.

İlgili karar kapsamında; Fakültemizin Kimya Bölümü Fizikokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sedat ÇETİN ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Türk Halk Edebiyatı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Serdar UĞURLU, Aralık 2020 – Eylül 2023 tarihleri aralığında yürüttükleri fakülte dekan yardımcılığı görevine yeniden atandı ve 06/09/2023 tarihinde dekanlığımızdaki görevine başladı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem GÜREL yayımladığı mesajında, atamalarını gerçekleştirdiği dekan yardımcılarına yeni görev dönemlerinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Sedat ÇETİN   Doç. Dr. Serdar UĞURLU