Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi A.Yasin ŞENYURT Balıkesir Üniversitesine Atandı

28 Eylül 2018 Cuma

26/09/2014'te Fakültemizin Psikoloji Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak işe başlayan Ahmet Yasin ŞENYURT 27/09/2018'de fakültemizde ki görevinden ayrılarak, Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümüne Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atandı.

ŞENYURT, yükseköğrenim sürecine 1999 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünde lisans programı eğitimi ile başladı. Aynı üniversitenin Psikoloji Ana Bilim Dalında (2004-2008) tezli yüksek lisans programı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji Ana Bilim Dalında (2014-2018) doktora programı eğitimleri aldı. 2010 yılında Silivri 4 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Psikolog olarak çalışma yaşantısına başlayan Öğr. Gör. Ahmet Yasin ŞENYURT, fakültemizin Psikoloji Bölümü bünyesinde Bologna, Erasmus Koordinatörlüğünün yanı sıra İntibak ve Eşdeğerlik Komisyonu Üyeliği görevini yürütmüştü.

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yasin ŞENYURT' a fakültemize ve bölümümüze kattığı değerli emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.