2022 Yılının Üniversite Birincisi Fakültemizin Tarih Bölümü Mezunu Hazal Rumeysa ÇUBUK'u Tebrik Ediyoruz

28 Ağustos 2022 Pazar

2021-2022 eğitim öğretim yılında 3,91 genel akademik not ortalaması ile Fakültemizin Tarih Bölümünden mezun olan öğrencimiz Hazal Rumeysa ÇUBUK, bölüm ve fakülte birinciliğinin ardından lisans programları düzeyinde üniversite birinciliğine uzandı.

Üniversitemizi Birincilikle Tamamlayan Mezunumuz Hazal Rumeysa, İzzet Baysal Vakfı 2022 Yılı Ödül Töreninde Konuştu

Üniversite sıralamasında lisans ve önlisans programları düzeyinde ilk üçe giren öğrenciler ile fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu ve üniversite birincisine takdirname ve ödüllerinin takdim edildiği İzzet Baysal Vakfı 2022 Yılı Ödül Töreninde katılımcılara hitap eden Tarih Bölümümüzün Üniversite Birincisi mezunu Hazal Rumeysa ÇUBUK, özetle “Üniversitemizin destekçisi İzzet Baysal Vakfı’na ve merhum İzzet BAYSAL’a ne kadar teşekkür etsek az. Kendisine Allah’tan rahmet diliyor, İzzet Baysal Vakfı’nı hâlâ yaşatan herkese saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’nin ilk vakıf destekli devlet üniversitesinden mezun olmanın haklı gururuyla buradan ayrılıyoruz. Bu bilinçle bizden öncekilerin izlerinden yola çıkarak, bizden sonrakiler için iyi birer örnek olabilmek adına her geçen gün üzerine biraz daha koyarak çalışacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı, sevgi ve özlemle anıyorum.” diyerek, birinciliğini üniversite hayali kuran tüm kız çocuklarına ithaf etti. Hazal Rumeysa, konuşmasının ardından yaş kütüğüne dönem plakasını çaktı.

Birincimiz ÇUBUK ve Ailesi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI'yı Ziyaret Etti

İzzet Baysal Vakfı’nın üniversite sıralamasında dereceye giren öğrencilerimiz için düzenlediği geleneksel ödül töreninin ardından Hazal Rumeysa ÇUBUK, ailesi ile birlikte Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör ALİŞARLI, Hazal Rumeysa’yı tebrik ederek, öğrenimindeki başarılarının kariyer yaşamında da devam etmesini temenni etti. Üniversitemizin kapılarının tüm mezunlarımıza olduğu gibi Hazal Rumeysa’ya da açık olduğunu hatırlatan Rektör ALİŞARLI, Mezun Bilgi Sistemimize kayıt olarak üniversitemizle bağını her zaman canlı tutmasını istedi.

Çalışkan, sorumluluk sahibi, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştiren tüm velileri tebrik eden Rektör ALİŞARLI, Hazal Rumeysa’nın kıymetli ailesine de evlatlarını yetiştirirken verdikleri emek ve gayretlerden dolayı teşekkür etti.

2022 Yılının Üniversite Birinciliğini Kazanan Mezunumuz ÇUBUK'u Tebrik Ediyoruz

2021-2022 akademik yılının Üniversite Birinciliği derecesini kazanarak fakültemizi gururlandıran mezunumuz Hazal Rumeysa ÇUBUK'u tebrik ediyor, hayat yolculuğunun bundan sonraki duraklarında da imzasını taşıyan başarılarıyla fakültemizi ve üniversitemizi gururlandırmaya devam etmesini temenni ediyoruz.

Fakültemizde hoş bir sâdâ bıraktın, ömrün bereketli, yolun ve bahtın açık olsun,

Sağlıkla, huzurla ve hoşça kalmaya, başarılarınla ilerlemeye devam et Hazal Rumeysa...