Fakültemizin 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Oryantasyon Programı Düzenlendi

11 Ekim 2019 Cuma

Fakültemizin 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni ile 2019 akademik yılında bölümlerimize yeni kayıtlanan öğrencilere yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

09 Ekim 2019 Çarşamba günü İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenen programa Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı, Dekan Yardımcısı, Fakülte Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fakülte Sekreteri, Bölüm Başkanları, Ana Bilim Dalı Başkanları, öğretim üyeleri, elemanları, idari kadro çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Fakültemiz öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program, ölümsüz kahramanlarımızın anısına ithafen saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasına "2019-2020 eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi" temennisiyle başlayan BAİBÜ Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa YAMAN, Fakültemizdeki öğrenimlerine yeni başlayan öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Açılış konuşmasının ardından, muhteşem tabiatıyla gönüllerde taht kuran Bolu'muzun ve sayısız olanakları bünyesinde barındıran Üniversitemizin tanıtım videosuna geçildi.

Fakültemizin ERASMUS Değişim Programı Koordinatörü Doç. Dr. Cevher ALTUĞ' un ERASMUS'la ilgili tanıtım sunumu ile başlayan oryantasyon eğitimi kapsamında, öğrencilere Üniversitemizin sunduğu sosyal, kültürel, sportif olanakların yanı sıra Fakültemizdeki eğitim öğretim süreci etkinliklerine ilişkin konularda bilgilendirme yapıldı.