AİBÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Koordinatörlüğü tarafından 28 Mart - 15 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen 18 takımın katıldığı öğrenci futbol turnuvasında Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci Futbol Takımı şampiyon oldu.

Futbol turnuvası final maçında Bolu Meslek Yüksekokulu’nu uzatmalardaki penaltı atışlarıyla 6-5’lik skorla mağlup ederek kupayı kaldıran Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci Futbol Takımı' nın futbolcuları ve teknik ekibi, düzenlenen şampiyonluk yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe katılan AİBÜ Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit COŞKUN kazandıkları şampiyonluktan ötürü futbol takımı ve teknik heyeti tebrik ederken, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu. Tebrik ve temennilerin ardından söz alan teknik heyet ve futbolcular, geçmiş yıllarda da olduğu gibi şampiyonluğun en güçlü adayı olarak turnuvaya katılacaklarını ve terlerinin son damlasına kadar FEF formasının hakkını vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Dönem sonunda mezun öğrenci olarak uğurlayacağımız Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci Futbol Takımı takım kaptanı Özkan ELİKKAYA' da yoğun duygular yaşadığını belirterek, sözlerine şöyle devam etti. "Üniversite futbol hayatımı zirvede bırakıyorum. İyi ki sizin gibi güzel insanlarla aynı formayı terlettim. Bazen düşüncelerimiz uyuşmasada hiç bir zaman kırıcı olmayan hep yapıcı davranan hocadan öte ilgilenen Hüseyin Erhan ALTIN hocama, Fen Fak ailesine attığım ilk adımda ve sonrasında hep abi gibi davranan büyük insan Uğur YAMAN abiye, hep varlığını hissettiren Nuri ARSLAN abiye ve 5 senelik gelmiş geçmiş tüm kadroya TEŞEKKÜRLER. Büyük sahada Şampiyon olan fakültede ilke imza atan kadroda olmak benim için büyük bir onurdur. Hepiniz sağlıcakla kalın, biz çıtayı şampiyonluğa yükselttik siz devam ettirirsiniz, bundan sonraki seneler inşallah hep şampiyon olursunuz... ooooo 1 2 3 FEN FAK"

2016-2017 AİBÜ ÖĞRENCİ FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ FUTBOL TAKIMI KADROSU