Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri 15-16 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Fakültemizin Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunlarını, değerli ailelerini Üniversitemizin Mavi, Pembe ve Bordo Salonlarında ağırladığımız ve şölen tadında gerçekleştirilen mezuniyet programlarına Fakültemiz Dekanı, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız, öğretim üyelerimiz, idari personelimiz, öğrencilerimiz ve geniş bir davetli topluluğu katıldı.

İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşunun ardından başlayan törenler Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız ve bölümlerini birincilikle tamamlayan öğrencilerimizin konuşmalarıyla devam etti. Mezun öğrencilerimizin veda konuşmalarının yer aldığı video gösterimi esnasında hüzün ve sevincin harmanlandığı duygu dolu anlar yaşandı. Mezuniyet keplerinin fırlatılması ile sona eren programların ardından törene katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Öğrencilerimize vermiş oldukları maddi-manevi desteklerinden ötürü kıymetli ailelerine, mezunlarımızın yetiştirilmesinde ki akademik katkıları için değerli öğretim üyelerimize, teknik ve idari alanlarda sunmuş oldukları kaliteli hizmetten dolayı değerli idari kadromuza teşekkür ederiz.

Mezun öğrencilerimizin mezuniyetini tebrik eder, güzelliklerle geçmesini dilediğimiz hayat yolculuklarında hangi makam, mevki ve statüde olursa olsun güzel insanlar olarak kalabilmelerini, gerçekleştirecekleri özverili ve başarılı çalışmalarla vatanımızda ve dünyada hoş bir sada bırakabilmelerini temenni ederiz.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Fen Edebiyat Fakültesi © 2017 Sayfa Başı